Aller Media lancerer Hyggespil.dk

Aller Media fortsætter med at styrke sit digitale udbud og slår nu dørene op for et nyt, sjovt og hyggeligt online spilunivers, Hyggespil.dk.  

I 95 år har Aller Media tilbudt forskellige rekreative spil, eksempelvis krydsord og Sudoku, og den nye platform,Hyggespil.dk, skal løfte oplevelsen yderligere og give brugerne helt nye muligheder.

Naturligt digitalt skridt

Aller Media er med end 2,6 mio. månedlige læsere i Danmark en af de førende udgiver af magasiner og ugeblade, men mediehuset har i dag også en stærk digital profil med flere digitale universer, som f.eks. Vi Unge, Main, femina, appen Pling (med adgang til over 100 magasiner og ugeblade) og det helt nye madunivers spisbedre.dk.

Lanceringen af Hyggespil.dk er således endnu et oplagt element i virksomhedens strategi og digitale transformation:

– Vi er optagede af, at vi skal have det indhold og være på de platforme, som vores kunder efterspørger. Derfor er det også helt naturligt, vi sætter strøm til vores spil, og jeg er sikker på, det vil blive rigtig godt modtaget af vores brugere, siger udviklingsdirektør Andreas Hansen og uddyber:

– Vores opgave er jo at tilbyde det, kunderne ønsker. Det gælder hele vores produktpalet. Om det er ugeblade, magasiner, Dansktop Prisen, Femina Kvindeløb eller spil, så er det vores fornemmeste opgave at bidrage til de små stunder, der skaber hygge, værdi og glæde for vores læsere og brugere.

Navnet på spiluniverset er selvfølgelig valgt nøje. Aller Media har en klar ambition om, at det skal være Danmarks hyggeligste platform for rekreative spil som krydsord, Sudoku og casinospil, der allerede er efterspurgte hos kunderne.

– For os er fokus på at lave et sjovt, hyggeligt og dansk univers med en rigtig god oplevelse for vores brugere, med udgangspunkt i de spil, vores kernekunder allerede i dag efterspørger. Det er dér, vi er rigtig stærke, og det passer til vores brand, lyder det fra Andreas Hansen.

Erfaren leverandør

For at få den bedste og mest driftssikre løsning har Aller valgt den meget anerkendte leverandør Aspire Global, der er børsnoteret i Sverige, som partner til at understøtte platformen.

– Samarbejdet med Aspire betyder, at vi får en leverandør, der kan understøtte den bedste tekniske løsning, og som gør, at vi fortsat kan udvikle vores tilbud i takt med nye digitale muligheder og ikke mindst vores kunders ønsker, siger Andreas Hansen, der venter sig meget af samarbejdet.

Det nye univers er gået i luften på www.hyggespil.dk.

Kontaktinformation

Magnus Hviid
Kommunikationschef, Aller Media A/S
magnus.hviid@aller.com
+45 28 72 63 85